Win chique prijzen tijdens de Week van de Mobiliteit!


Tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22/9/2018) vallen er chique fietsprijzen te winnen!

En dit dankzij onze partner Bikeabilly: mooie en elegante spullen die je toelaten om comfortabel en stijlvol met de fiets op je bestemming te arriveren. 

Hieronder vind je de prijzen die we mogen weggeven. Hoe je kan deelnemen? Dat kom je te weten op de Facebook pagina van Cycle Chic

(Wist je trouwens dat niet enkel de aankoop van een fiets, maar ook van fietsaccessoires recht geven op een fiscaal voordeel van 120%? Bijna alle accessoires van Bikeabilly komen in aanmerking, enkel de kledij strikt genomen niet.)

Prijs 1: fietsjart'elle 

Er is geen enkele reden meer om dat zwierige rokje of zomerkleedje niet aan te doen op de fiets! De Jart'elle van Les Filles à Vélo zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft en er niets naar boven kruipt. (het model kan afwijken van de foto)

Meer info vind je hier.

Prijs 2: Stijlvolle fietstas van Elston

Een mooie elegante fietstas waar je laptop perfect in past en die verandert in een luxe tas als je eenmaal van de fiets bent. De perfecte keuze voor iedereen die stijlvol op en af de fiets wil blijven. MIRA vertegenwoordigt een nieuwe benadering van stadsfietsen, waarbij mode wordt gecombineerd met tweewieltransport. Geen compromis meer tussen stijl en functionaliteit. Klem je handtas gewoon op je fiets en pedaal chic! Keuze uit zwart of bruin. Meer info vind je hier. 


Prijs 3: Stijlvol stuurtasje

Dit tasje is erg handig wanneer je je kleine zaken dicht bij de hand wil hebben (GSM, portefeuille, ...). De Kinga stuurtas wordt aan je stuur bevestigd met behulp van verstelbare en veilige klittenbandriemen. De fietshandtas is ontworpen voor alle stuurstijlen. Eenmaal van de fiets verandert dit tasje in een mooie handtas die je met een draagriem over je schouder draagt. Keuze uit zwart of mozaïek. Meer info vind je hier.Reacties

 1. COPE TECHS is een organisatie van technologie-experts🖥️💻 met als doel mensen te helpen bij het oplossen van technologische problemen. We bieden de beste hackingdiensten en ons doel is niet om diefstal te plegen, maar om mensen te helpen technologische problemen met onze vaardigheden te overwinnen.

  ✴️Voor voorbeeld- Er zijn zoveel mensen die veel schulden hebben aan banken en andere leenkantoren en werken er hard aan om terug te betalen maar kunnen echt niet betalen. Dat is waar onze hulp kan binnenkomen. We hebben een platform ontworpen dat zoveel mensen heeft geholpen bij het uitpakken van crypto-valuta💰 zoals Bit Coin, Lite Coin e.t.c

    ✴️ Een ander voorbeeld van onze service: een man of vrouw die zijn / haar echtgenoot van valsspelen verdenkt maar geen bewijzen heeft, we kunnen helpen door de echtgenoot GSM te hacken📱 zodat hij / zij toegang kan krijgen tot chats, e-mails📩, locatie📍 , Telefoontjes 📞en sms'en✉️ van de Echtgenoot waar ze ook zijn.
   
  Andere diensten die wij aanbieden zijn-:
  ✴️ Herstel van verloren Bitcoin in binaire veilingen💰
  ✴️ Rangen van universiteiten veranderen.📃
  ✴️ Detectie van zwakte in de beveiliging van het computersysteem⚛️
  ✴️ Een PayPal-rekening afsluiten💷💵
  ✴️Cyber ​​Attacks☣️ en nog veel meer

  Denk hieraan: "ALS HET TECHNOLOGIE IS, KAN HET GEKOMEN WORDEN"

  Wij behoren tot het HACKERS-forum HackerOne en we hebben de beste hackers op het forum die altijd klaar staan ​​om het risico te nemen en een klus te klaren.

  Als je hackdiensten nodig hebt, neem dan contact op met:
  COPETECHS@GMAIL.COM

  We kijken ernaar uit om voor u te hacken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten