Gent Cycle Chic Fotosessies

Het heeft wat langer geduurd dan voorzien – we hadden dan ook nooit zoveel enthousiaste respons van jullie verwacht! – maar hier zijn ze dan eindelijk: de Gentse fietsportretten!

Even recapituleren: gedurende de tweede helft van april hebben we onaangekondigd, op gezette tijden en goed gekozen locaties in de stad een pop-up fotostudio opgetrokken. We plukten er fietsers zomaar van de straat, en vroegen of ze even wilden poseren voor fotograaf Johan Martens. Het hallucinante resultaat: 448 fietsportretten.

Van 15 september tot 15 oktober 2011 verschijnen 25 van die beelden groot in het Gentse stadscentrum. Om tot die selectie te komen hebben we jouw hulp nodig. Stem op jouw favoriete foto’s en wie weet maken ze in september deel uit van de grote openluchtexpo.

Bekijk hier alle foto’s en breng jouw stem uit!

Dit project wordt gesteund door de stad Gent, en is niet alleen geïnspireerd, maar wordt ook aangemoedigd door het ronduit geniale A Vélo Citoyen! uit Toulouse.

Tags: , , ,

5 Responses to “Gent Cycle Chic Fotosessies”

 1. Pica Says:
  May 27th, 2011 at 17:05

  Waarom kan ik niet stemmen?

 2. sandra Says:
  May 30th, 2011 at 14:30

  Stemmen lukt niet. Hoe kan het resultaat dan kloppen?

 3. Stefan Vanthuyne Says:
  May 30th, 2011 at 14:32

  Dag Sandra

  Hier werkt het stemmen perfect. Er bleken problemen met stemmen door vrienden die een link kregen doorgestuurd. Maar ook dat zou van de baan moeten zijn. Lukt het je nu om te stemmen?

  Er wordt trouwens een lange stemtijd gehouden, dus tijd zat om te stemmen.

 4. Ines Says:
  June 2nd, 2011 at 21:30

  Tot wanneer kan er gestemd worden ?

 5. BrisbaneBikeHire Says:
  July 11th, 2011 at 06:00

  Wow, really great idea and lovely photos. Keep up the great work on your blog.

Leave a Reply